Брендън Глийсън и Колин Фарел отново заедно на екран

14.10.2015 г.
Брендън Глийсън и Колин Фарел отново заедно на екранСлед номинирания за Оскар „В Брюж”, Колин Фарел и Брендън Глийсън отново ще играят заедно в проект на Fox Searchlight със заглавие "The Homeless World Cup" („Световно първенство по футбол за бездомници”).

Фарел ще се превъплъти в ирландския бездомник Вини Галахър, за когото участието на шампионата е шанс да промени живота си, а Глийсън ще е в ролята на Мел Йънг, един от организаторите на събитието.

За първи път Световното първенство за бездомници се провежда в австрийския град Грац през 2003 г. За много от участниците това е място, където попадат в полезрението на професионалните футболни треньори.

Сценарият е на Франк Бойс, а продуценти са Греъм Бродбент и Питър Чърнин от Blueprint Pictures. Изпълнителен продуцент от Fox е Матю Грийнфийлд. Снимките започват още тази година.

Фарел е ярък поддръжник на ирландския отбор от бездомници, като през 2008 г. бе наратор в документалната лента "Kicking It", проследила преживяванията на шестима от играчите по време на купата в Южна Африка.
Copyright © 2024 Dir.bg.