Потвърдено! Райън Гослинг участва в „Блейд Pънър 2”

18.11.2015 г.
Потвърдено! Райън Гослинг участва в „Блейд Pънър 2”Канадецът Райън Гослинг, живеещ в Лос Анджелес покрай мароканския си ресторант в Бевърли Хилс потвърди слуховете, че ще участва в „Блейд Рънър 2” (чието заглавие още не е уточнено) – продължението на хита от 1982 г. с участието на Харисън Форд.

„Да, вярно е!" – каза той през миналия уикенд във видео интервю за главния редактор на "Collider.com" Стивън Уайнтрауб. – "Много е вълнуващо това, което ми предстои. Но ако кажа още нещо по въпроса, в мен един чип ще експлодира.”

35-годишният актьор е много щастлив от възможността да се срещне на снимачната площадка с канадския режисьор Дени Вилньов ("Сикарио") и английския оператор Роджър Дийкинс ("Аве, Цезаре!", "Несломен", "007 координати: Скайфол"), но определено внимава да не сподели някоя подробност, която ще развали удоволствието на зрителите от бъдещия филм за ловенето на хуманоиди в жанра фантастика.

Слуховете за участието на Гослинг тръгнаха още през април тази година. Интервюто му за "Колайдър" бе посветено на промотиране на драмата "The Big Short", която вече бе представена на AFI FEST преди седмица и чиято премиера е през декември. В нея той партнира на звезди като Брад Пит (който е и продуцент в тандем с Диди Гарднър), Крисчън Бейл, Селена Гомес, Мариса Томей, Мелиса Лио, Стив Карел. Режисьорът на филма Адам Маккей вече получи отличието за "пробив" от 19-тите Холивудски филмови награди на 1 ноември т.г.
Copyright © 2024 Dir.bg.