Завършиха снимките на „War Machine” с Брад Пит

15.12.2015 г.
Завършиха снимките на „War Machine” с Брад ПитСнимките на най-новия филм с участието на Брад Пит – „Машината на войната” („War Machine”) на австралийския режисьор Дейвид Мишоу (David Michôd), приключиха в Обединените арабски емирства след 22 снимачни дни.

Сатиричната комедия, за която сме писали неведнъж, е продуцирана от Нетфликс и продуцентската компания на Пит – План Б, и е вдъхновена от бестселъра „Операторите: Дивата и ужасяваща история на войната на САЩ срещу Афганистан” на американския журналист Майкъл Хейстингс.

Абу Даби, където се проведоха снимките, ще се представи във филма като Кабул. Там са били построени и декори, които да представляват посолството на САЩ в Афганистан. Освен в града, снимките са протекли и в пустинята извън Абу Даби, в Националния изложбен център и в Нюйоркската филмова академия в столицата на ОАЕ.

Във филма са се снимали повече от 500 статисти от 20 страни, а в екипа са били наети 7 млади стажанти от Емирствата, което е най-големият брой на участници в чуждестранна продукция в страната от Залива до момента.
Copyright © 2024 Dir.bg.