Дисни прави "Училищен мюзикъл 4"

02.03.2016 г.
Дисни прави Вчера в САЩ тръгна общонационален кастинг за "High School Musical 4" на телевизионния канал Disney Channel, съобщи изданието TheWrap. Идеята е да се възроди глобалната сензация "Училищен мюзикъл" от 2006 година, като историята бъде продължена и се въведат нови играчи в баскетболния отбор „Дивите котки” от Източната гимназия с техните съперници "Рицарите" от Западната гимназия. Номинираният за награда на американската Режисьорска гилдия - Джефри Хорнадей - е определен за режисьор и хореограф на филма.

Първите три части на франчайза (третата от които направена за голям екран ат Walt Disney Pictures) изстреляха на върха актьорите Зак Ефрон и Ванеса Хъдженс ("Мачете убива", "Купонджийки", "Пътуване до тайнствения остров", "Sucker Punch: Измислен свят", "Рокаджии"), а саундтракът на първите две части постигна огромни успехи.

Президентът и изпълнителен директор на "Disney Channels Worldwide" Гари Марш заяви, че "Училищен мюзикъл е част от ДНК-то на Дисни Ченъл. Той въплъщава всичко, заради което съществуваме. За да продължим наследеното, обявяваме старт на нещо ново - започваме да събираме нов клас на "Дивите котки" от Източната гимназия, който да участва в четвъртото издание на франчайза."

Copyright © 2024 Dir.bg.