Аманда Сайфред отново с режисьора Андрю Никол в независим филм

09.03.2016 г.
Аманда Сайфред отново с режисьора Андрю Никол в независим филмВчера изданието "Дедлайн" съобщи новината за втория съвместен проект на Аманда Сайфред с 51-годишния новозеландски режисьор Андрю Никол - с него тя работи в трилър-фантастиката "Дилъри на време" от 2011 г.

Новият филм, който ще излезе догодина, е в същия жанр и се нарича "Anon", а главната мъжка роля е отредена на британеца Клайв Оуен. Снимките започват това лято в германското студио K5 Film, Мюнхен.

В американо-германската продукция, героят на Оуен е детектив - в един свят, в който вече няма лично пространство и анонимност. Животът на всеки е прозрачен, властите могат да проследят стъпките и действията на всеки един - и като че ли няма повече престъпления. Тогава обаче, детективът се натъква на млада жена (Сайфред), която няма дигитални отпечатъци и съответно е непроследима. Като че ли престъпленията не са предотвратени завинаги, а предстоят...

Сценарият принадлежи също на Андрю Никол, който е и продуцент заедно с германците от "K5 Film" Оливер Симон и Даниел Баур.

През миналата година Сайфред спечели овации на театралната сцена на Бродуей - в театъра "Second Stage Theater" - в пиесата на Нийл ЛаБют "The Way We Get By", в която си партнира с Томас Садоски ("Джон Уик", "Моето приключение в дивото"). Сред скорошните киноизяви на актрисата са филмите "Тед 2" и "Докато сме млади", а в момента тя се снима в кинокомедията "The Last Word", отново с участието на Садоски, както и на Шърли Маклейн.

Колкото до Клайв Оуен, той се снима в научнофантастичния епос на Люк Бесон "Valérian and the City of a Thousand Planets" (2017), за който информирахме в края на миналата година.

Аманда Сайфред с Томас Садоски на театрална сцена в Бродуей ("The Way We Get By")


Copyright © 2024 Dir.bg.