Режисьорски дебют на Джона Хил

31.03.2016 г.
Режисьорски дебют на Джона Хил32-годишният американски актьор, когото това лято ще видим в биографичната драмедия "В голямата игра" и когото познаваме от "Аве, Цезаре!", поредицата "Внедрени в час" и от превърнали се в класики заглавия като "Вълкът от Уолстрийт" и "Джанго без окови", ще седне този път зад камерата - за филма "Средата на 90-те" (“Mid ’90s”). Като режисьор, Джона Хил ще стъпи на сценарий, който сам е написал.

Това, което се знае за сюжета е, че младеж в Лос Анджелес получава житейски уроци от приятелите си по скейтбординг.

Самият Хил няма да играе, а засега не са известни подробности за календара на продукцията. Продуценти са Скот Рудин и Илай Буш със своите обичайни партньори от "A24".

Проектът маркира поредната голяма стъпка в кариерата на Джона Хил, който се изгради от млад комик до талантлив драматичен актьор, получил номинации за "Оскар" за играта си във "Вълкът от Уолстрийт" и "Кешбол". Макар досега да не е режисирал, той не за първи път пише сценарий - работил е върху текстовете на "Внедрени в час", анимационния тв сериал на Fox Network "Allen Gregory" и върху проекти от типа на "Наръчник на приключенеца".

Наскоро от Sony обявиха, че ще правят "Внедрeни в час 3" с работно заглавие “23 Jump Street Men in Black”, като режисьор на фантастичната екшън-комедия ще бъде Джеймс Бобин, а в ролите се завръщат Хил и Чанинг Тейтъм.
Copyright © 2024 Dir.bg.