Джуди Денч с рекордна, 8 по ред награда

4.04. 2016 г.
Джуди Денч с рекордна, 8 по ред наградаДжуди Денч спечели рекордна осма награда „Оливие” в неделя вечер. В лондонската Кралска оперя актрисата получи театралния приз за изпълнението си на Полина в „Зимна приказка” – постановка на Театралната трупа на Кенет Брана в театър Гарик. В 40-годишната история на британските театрални награди „Оливие” никой не е получавал толкова много отличия.

Кенет Брана пък получи наградата за мъжка роля за участието си в „Бащата”.

Дениз Гуф бе отличена като най-добра актриса в „Хора, места, неща”, а Марк Гатис е най-добрият поддържащ актьор заради изпълнението си в „Три дни в провинцията”.

Целия списък на всички наградени можете да видите на сайта на наградите „Оливие” тук: olivierawards.com

Междувременно, Джуди Денч поиска 35-годишният британски актьор Том Хидълстън да е новият Джеймс Бонд. Актрисата ветеран е участвала в 7 филма за Агент 007. В тях изпълнява ролята на М и партнира на двама актьори в ролята на Бонд - Пиърс Броснан и Даниел Крейг. Наскоро тя бе запитана дали Хидълстън ще е добър заместник на Крейг в образа на Бонд. "Смятам, че да. Бях на снимачната площадка, когато Пиърс за пръв път се снимаше в тази роля. Бях също там през първия снимачен ден на Даниел в ролята" - увери Денч.

Сред причините Том да стане един от фаворитите за ролята на Бонд е участието му в тв сериала "Нощният мениджър", в който е в образа на друг секретен агент - Джонатан Пайн. Продуцентът на филмите за Бонд - Барбара Броколи - наскоро гледала предишни актьорски изпълнения на Том, обмисляйки възможността да му бъде поверена ролята.

Изглежда, че Хидълстън, който е и звездата от филма "Тор: Богът на гръмотевиците", би приел подобно предложение, защото неотдавна разкри пред "Сънди Таймс", че му допада митологията за шпионина на Нейно величество.
Copyright © 2024 Dir.bg.