"Пулсът на парите" ще бъде представен в Кан

14.04.2016 г.
Филмът на Джоди Фостър "Пулсът на парите" с участитето на Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще бъде представен на гала скрининг по време на фестивала в Кан след по-малко от месец.

По всяка вероятност това ще се случи в четвъртък, 12 май - на втората вечер от най-големия кинофестивал в света. За Фостър това означава завръщане във Франция след предишния й режисьорски проект - драмата "The Beaver" ("Бобърът", 2011 г.) с Мел Гибсън, непоказвана на кино в България и излъчена извън конкурсната програма в Кан. За 48-годишната Джулия Робъртс пък, това ще бъде първи опит с този фестивал.

На другия ден след Кан, на 13 май, лентата тръгва в широко разпространение в САЩ, а истината за големите пари ще научим в България от 27 май.

Както съобщихме преди повече от две седмици, романтичната комедия на Уди Алън "Café Society" бе избрана от Тиери Фремо (директор на кинофестивала) да открие 69-ото му издание. Този филм с участието на Кристен Стюарт и Джеси Айзенбърг ще направи своята световна премиера извън конкурсната програма на 11 май, сряда, в "Grand Théâtre Lumière" на Фестивалния дворец в града.
Copyright © 2024 Dir.bg.