4 трейлъра с бг субтитри от Лента / BS Films

14.04.2016 г.
4 трейлъра с бг субтитри от Лента / BS FilmsДнес се появиха едновременно 4 трейлъра, субтитрирани на български език, от репертоара на "Лента" (марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение миналата година) и техните партньори от дистрибуторската компания "BS Films".

През месец април в кината излизат две очаквани екшън премиери, свързани с преследване на опасни престъпници или на терористи. От утре тръгва „Престъпник” с участието на легендите Гари Олдман, Кевин Костнър и Томи Лий Джоунс. Това е една история за „верния човек в грешното тяло”. В последен отчаян опит за спирането на един ужасяващ план, спомените, тайните и уменията на един агент от ЦРУ биват имплантирани в мозъка на непредвидим и опасен осъден на смърт затворник с надеждата, че той ще може да завърши мисията на агента. И всичко това – в последен опит да се спре един опасен престъпник.
Вижте трейлъра.



Към свръхсекретна мисия за залавянето на група опасни терористи ще се впусне британският „Война на дронове” – от следващия петък, 22 април. Действието се развива в сенчестия свят на войната, водена с пилотирани от разстояние военни дронове. На екрана Хелън Мирън влиза в ролята на офицер от британското военно разузнаване, чиято мисия неочаквано ескалира от „залавяне“ до „унищожаване“, след като осъзнава, че терористите се подготвят за осъществяването на смъртоносен атентат. С участието още на Джереми Нортъм, както и починалия през януари Алън Рикман.
Вижте трейлъра.



На 6 май своята премиера ще направи още едно атрактивно заглавие – „Денят на мама” – от режисьора на „Хубава жена” (1990) и „Денят на влюбените” (2010) и с участието на цяло съзвездие от холивудски звезди: Джулия Робъртс, Дженифър Анистън, Кейт Хъдсън...  и други. Преплитат се 4 истории на различни майки, а кулминацията на смеха, сълзите и любовта е точно в Деня на майката, който се празнува в САЩ на втората неделя от месец май.
Вижте трейлъра.



"Любезните пичове" излиза на 27 май - това е британо-американска продукция, в която се среща чисто новият канадско-новозеландски актьорски тандем в лицето на Райън Гослинг и Ръсел Кроу заедно с неостаряващата Ким Бейсингър.
Вижте трейлъра.



Междувременно, любителите на  забавните сюжети могат да гледат вече трета седмица една от най-касовите романтични комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2”, която носи неочаквани комични ситуации и много настроение. От 24 април в кината излиза и хитовата фантастичната комедия „Гости от миналото: Революцията” с участието на Жан Рено, Мари-Ан Шазел и Силви Тестю. Това е третото продължение на оформилия се франчайз, след  "Дошли от миналото" (1993) и "Дошли от миналото 2: Коридорите на времето" (1998).

Copyright © 2024 Dir.bg.