Не Елизабет Банкс ще режисира следващия "Перфектен ритъм"

04.06.2016 г.
Не Елизабет Банкс ще режисира следващия Акапелната група "Barden Bellas" от университета Белън се нуждае от нов капитан, след като Варайъти съобщава, че Елизабет Банкс няма да бъде режисьор на "Перфектният ритъм 3". Тя не напуска заради конкретен проект, а най-вероятно заради все по-наситения си график. Според източници на изданието, раздялата с режисьорския пост е била приятелска.

По-късно Банкс заяви по време на продуцентска конференция в помещенията на "Сони": "Родителските ми задължения са причината". Тя е планирала да режисира през лятото, но неотдавнашното решение за отлагане на премиерата за Коледа догодина е създало конфликт с ангажиментите й спрямо двете й деца. Откриващият панел на конференцията, в който се изяви Банкс, бе модериран от Дан Лин, който й помагаше около озвучаването на ролята й в "LEGO: Филмът".

Universal наскоро отложиха премиерната дата от 21 юли на 22 декември 2017 г. Банкс остава продуцент, освен това ще изиграе отново своята роля на Гейл. След успеха на първите две части, овакантената от нея позиция става наистина "гореща" за режисьорската гилдия.

Освен Банкс, продуценти са още съпругът й Макс Ханделман (чрез продуцентската им къща "Brownstone"), Пол Брукс и Скот Нимайер от "Gold Circle Films".

Като актриса, ще видим Елизабет Банкс в "Power Rangers" на Lionsgate догодина през март, а като режисьор - в новата версия на "Ангелите на Чарли" от Sony и в "Червената кралица" на Universal.
Copyright © 2024 Dir.bg.