"Драконът, моят приятел" на Дисни в българските кина през септември

16.06.2016 г.
Нов прочит на една от класиките на Дисни долита в кината на 3D на 2 септември тази година. "Драконът, моят приятел" е съвременна интерпретация на обичания филм от 1977 г., като в главните роли ще видим звездата от "Джурасик свят" Брайс Далас Хауърд и едно от най-големите имена на Холивуд – Робърт Редфорд.

Вижте трейлъра, озвучен на български език.

Години наред старият дърворезбар г-н Мийчъм (Редфорд) радва местните деца с приказките си за свиреп дракон, който живее дълбоко в горите на тихоокеанския северозапад. За дъщеря му Грейс (Хауърд), която работи като горски рейнджър, тези истории са просто небивалици…, докато не среща Пийт (11-годишния актьор Оукс Фегли).

Пийт е загадъчно 10-годишно дете без семейство или дом, което твърди, че живее в гората с огромен зелен дракон на име Елиът. Според разказите на момчето, Елиът поразително прилича на дракона от приказките на г-н Мийчъм. С помощта на 11-годишната Натали (13-годишната актриса Уна Лорънс), чийто баща Джак (Уес Бентли) притежава местната дъскорезница, Грейс ще се опита да разбере откъде идва Пийт, къде е домът му и каква е истината за прословутия дракон.

Филмът ще бъде озвучен на български език.

Copyright © 2024 Dir.bg.