Том Стъридж изоставил училище, за да стане актьор

04. 07. 2016 г.
Том Стъридж изоставил училище, за да стане актьор30-годишният Том Стъридж е син на актрисата Фийби Никълс и режисьора Чарлс Стъридж, който го избира да участва на 8-годишна възраст в телевизионния минисериал „Пътешествията на Гъливер“.

Стъридж решава да не завърши гимназия и вместо това се отдава на актьорлъка – едва на 17 участва в „Да бъдеш Джулия“ на Ищван Сабо, а после следват „Рок радио“ и „По пътя“, „American Buffalo“ и „Сираци“ на Бродуей, за който печели номинация за „Тони“.

Английският актьор има 3-годишна дъщеря от американската си колежка Сиена Милър, а най-новият филм с негово участие е „Остатък“ (“Remainder”). Екранизацията на романа на Том МакКарти е  режисирана от визуалния артист Омер Фаст. За него Стъридж споделя:

„Мисля, че всеки, който стартира кариерата си в реклами на коли, ще има различен подход от този, който е учил в киноучилище. Но усетих, че Омер има необходимото самочувствие за да представи своята лична визуална интерпретация на историята, вместо просто да я преразкаже.“
Copyright © 2024 Dir.bg.