Без Чарли Хънам в "Огненият пpъстен 2"

27.07.2016 г.
Без Чарли Хънам в Продължението на "Огненият пръстен" - успешен и комерсиално, и сред критиката филм на Гийермо Дел Торо от 2013 г. - ще мине без изгряващата звезда на английския актьор Чарли Хънам, когото догодина ще видим в главната роля и на "Крал Артур: Легенда за меча". По информация на IndieWire, в интервю за "Yahoo" на приключилия Комик-Кон 2016, Хънам е обяснил, че е бил ангажиран на много ранен етап от проекта, но се е получил конфликт в разписанията. Нещо повече - според него, не творчески решения налагат определен избор.

"Те имат много твърдо разписание поради политиката и бизнеса, окръжаващи правенето на филми", заявил Хънам. "Понякога фактори извън творческия процес диктуват сюжета, което изглежда ужасно на фона на усилието да правиш изкуство." Все пак, 36-годишният британец има високи очаквания към вече работния проект за продължение, чиято премиера можем да очакваме през 2018 година.

Чарли Хънам е известен с впечатляващата си игра в сериала на FX "Синове на анархията", с ролята си в "Децата на хората" и в скорошния "Пурпурният връх" отново на Дел Торо.

Засега, на мястото на Хънам, главната роля в "Огненият пpъстен 2" ("Pacific Rim: Maelstrom") е за друг британец - тъмнокожия Джон Бойега, който ще изиграе сина на героя на Идрис Елба от първия филм. Рон Пърлман ще повтори участието си, а според слуховете в каста влиза и Скот Истууд. Режисьор на продължението ще бъде Стивън ДеНайт, за когото това е пълнометражен дебют. ДеНайт ще бъде и копродуцент на Дел Торо, като последният е и в сценарния екип на "Pacific Rim: Maelstrom".
Copyright © 2024 Dir.bg.