Дженифър Лопес в ролята на кокаинова кралица

11. 08. 2016 г.
Дженифър Лопес в ролята на кокаинова кралицаНВО започва снимките на филм за нарко баронесата Гризелда Бланко, с Дженифър Лопес в главната роля. Самата Лопес призна пред медиите, че отдавна се интересува от историята на кокаиновата наркобаронеса, а предложението на НВО е идеална възможност да осъществи мечтата си.

Тя не само ще участва в главната роля, но и ще е продуцент на лентата. Бланко е една от първите нарко босове, която основава своя бизнес още през 1970 год., с крупна контрабанда на кокаин от Колумбия в САЩ. Тя е била една от най-могъщите криминални авторитети във Флорида по това време.

Бланко започва търговията, заедно със своя съпруг, но след като той се озовава зад решетките в САЩ, тя поема и развива бизнеса в Маями.

Тя се отличава с особена жестокост. Отстранява конкуренти без грам съжаление и дори лично убива и разчленява тела. Тя изобретява някои от методите за пренасяне на наркотици, които се използват и до днес от трафикантите.

Нарко кралицата е арестувана през 1985 год., депортирана е в Колумбия, а през 2012 е застреляна от преминаващ покрай нея моторист.
Copyright © 2024 Dir.bg.