Джеймс Гън изнервен от фенове, настояващи за трейлър

06.09.2016 г.
Джеймс Гън изнервен от фенове, настояващи за трейлърРежисьорът на "Пазители на Галактиката 2" Джеймс Гън преди дни (на 1 септември) излезе с необичайно обръщение във Фейсбук, информира изданието "/Film". След "Comic-Con" 2016 в Сан Диего, където на панела на Marvel Studios през юли бяха показани видеокадри само и единствено за аудиторията на Зала "H" в панаирния център, феновете на продължението "полудяха" и започнаха непрекъснато да питат за трейлър.

Изглежда, търпението на 46-годишния американец се изчерпа и той опита да охлади напористите киноманиаци, като използва социалната мрежа преди дългия уикенд. Ето какво написа Гън за публиката:

"Оценявам и съм благодарен, че толкова много от вас искат да видят трейлър на "Пазители на Галактиката 2". За мен е късмет, че хората се интересуват от нашия филм. Разписанието за трейлърите, обаче, вече е фиксирано и колкото и пъти да изисквате през социалната медия те да излизат по-бързо - а това напоследък се случва десетки пъти на ден, - станалото е станало. И да, обикновено това са ентусиасти молещи за трейлър, или ми казват как ще умрат, ако го няма, или  просто ме питат кога ще излезе, макар аз да не мога да им отговоря. Това е забавно и честно - отново казвам, че ценя интереса. Но когато публикувам фотография от така необходимата ми кратка почивка в Палм Спрингс и някой коментира "Защо не работите по проклетия трейлър за Пазителите", или публикувам почит към отишлия си Джийн Уайлдър и някой коментира "Къде е шибаният трейлър бе, задник?", нещата стават леко незабавни.

Не знам защо ви споделям това. Ако сте имали търпението да ме изчетете, явно не сте от тъпаците, които ме псуват тук за един трейлър. Все пак ми олекна. Желая на всички вас един удивителен ден!"


Несъмнено е дразнещо, че под какъвто и да било постинг на Гън някой задава въпрос, на който предварително знае, че няма да получи отговор. Няма никаква нужда от грубости или словесни престрелки заради пускането на филмов трейлър. Освен това, още на 24 юли Гън обясни подробно защо Комик-Кон трейлърът няма да се появи скоро онлайн. Тогава хората чакаха цяла нощ и сутрин, за да видят в залата цяла сцена и тийзър-трейлър от филма. Вижте видеото, в което Джеймс Гън обяснява нещата, както и дори разкрива "тайните", оповестени на Комик-Кон в трейлъра и на на дискусионния панел-презентация от предния ден.

Marvel Studios имат стриктен план, по който ще промотират своя филм, като извън силите на режисьора е да ускори нещата. Засега очакванията са, че трейлърът и други материали ще се появят около премиерата на "Доктор Стрейндж" в началото на ноември 2016 г.

Българската премиера на "Пазители на Галактиката 2" вероятно ще бъде заедно с американската - 5 май 2017 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.