Анджелина Джоли подаде молба за развод

20.09.2016 г.
Анджелина Джоли подаде молба за разводАнджелина Джоли е подала документи за развод с Брад Пит след 2 години брак и 12 години съвместно съжителство. Информацията е на агенция "Ройтерс", позовала се на адвокат на актрисата.

Адвокат Робърт Офър е разпространил изявление, че клиентката му е поискала бракът й с Брад Пит да бъде прекратен: "Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството й да бъде оставено на спокойствие." Според TMZ, Анджелина Джоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си.

В документите за развода Анджелина Джоли посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г..

Това е трети брак на Анджелина Джоли и втори на Брад Пит. Тя беше омъжена за актьорите Били Боб Торнтън и Джони Лий Милър, а той - за актрисата Дженифър Анистън.

След снимките на "Мистър и Мисис Смит" (2005 г.) Пит се разведе с Анистън и се премести да живее при Джоли. В края на миналата година излезе друг съвместен проект на Пит и Джоли - "Край морето", който отпадна от разпространение в България.

През май 2013 г. Анджелина разгласи, че се е подложила на двойна мастектомия от страх да не развие рак на гърдата, защото има рисков ген. По-късно тя премахна и яйчниците си.
Copyright © 2024 Dir.bg.