Звездата от "Сноудън" Шейлийн Уудли с еко награда

23.09.2016 г.
Звездата от 24-годишната американска актриса, която от 4-годишна е модел и от 8-годишна играе в телевизионни проекти, а преди "Сноудън" има чудесни изяви в киното - като поредицата "Дивергенти" (с номинация за Златен глобус), "Вината в нашите звезди" и "Потомците", - ще бъде чествана идния месец от Асоциацията на екологичните медии ("Environmental Media Association") за нейната активност по промените в климата и други теми, свързани с околната среда.

26-ите годишни награди на организацията с нестопанска цел ще почетат Уудли с наградата "Female EMA Futures" за нейния социален и екологичен принос, включително по повод скорошните протести срещу нефтопровода "Dakota Access" в северна Дакота. В свое изявление, Шейлийн Уудли подчертава: "Трябва да сме солидарни и отговорни не само за живите днес, но и към идните поколения. Защитавайки Земята и всичките й създания, защитаваме човечеството и неговите деца! Тази награда показва, че милиони от нас са готови да се изправят лице в лице с бедствията и да защитят дома, който ни е дал живот".

Церемонията ще се състои на 22 октомври в студио на Warner Bros.

Актрисата току-що приключи снимките в 7-те епизода на телевизионния сериал "Големи малки лъжи" ("Big Little Lies") на HBO - комедия за група майки, чийто перфектен досега живот започва да се обърква. В нея Уудли ще партнира на Никол Кидман, Рийз Уидърспун (двете са и изпълнителни продуцентки), Александер Скарсгард, Лора Дърн, Зоуи Кравиц и други звезди. Поредицата е по едноименния роман, публикуван през 2014 г., на австралийската писателка Лиан Мориарти. Продуцентските къщи зад сериала са "Blossom Films", основана от Никол Кидман през 2010 г., и "Pacific Standard", основана от Рийз Уидърспун заедно с австралийската продуцентка Бруна Папандреа през 2012 г.

Уудли е завършила гимназията "Simi Valley" в град Сими Вали, Калифорния. Участвала е в кастинга за "Игрите на глада", но ролята на Катнис Евърдийн е дадена на Дженифър Лорънс; кандидатства за ролята на Козет в "Клетниците", но губи от Аманда Сайфред; за ролята на Луси в "Аз съм Сам" пред нея е предпочетена Дакота Фанинг. Отказва предложената й роля на Анастейжа в "Петдесет нюанса сиво", поета впоследствие от Дакота Джонсън. През 2014 г. се снима в "Невероятният Спайдър-мен 2", но сцените с нея са изтрити.
Copyright © 2024 Dir.bg.