Започнаха снимките на "Бензин", премиера през пролетта

05.10.2016 г.
Започнаха снимките на Снимките на атрактивния български екшън с бързи коли и ефектни каскади - "Бензин" стартираха снощи във Варна на фона на ветроходните кораби, участващи в регатата „Тол Шипс”. Информацията е на "Лента".

Асен Блатечки, Калин Врачански, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева са част от актьорските имена, които се включват не само в уникални екшън сцени, но и в страстни кадри. Към екипа ще се присъединят и двама холивудски актьори, чиито имена засега не се оповестяват. Всички герои във високоскоростния сюжет имат "бензин в кръвта". За заснемането на филма ще се ползват над 40 тунинговани класически и съвременни състезателни автомобили за близо 1 милион лева.

Асен Блатечки:
"Този филм е една много красива любовна история, която поне аз не съм гледал досега, филм с такъв сюжет... Бенвзин в кръвта - друго май няма там. Маниак на тема коли, много талантлив автомонтьор и състезател, на който му се случва трагедия - влиза за 15 години в затвора, излиза и попада в един вече съвършено различен свят".


Снежана Макавеева:
"Страшна дивотия. Пънкарка, автомобилна състезателка... чисто луда! Разбира се, и тотално влюбена"


Пламен Манасиев:
"Да му мислят каскадьорите. Никой не знае колко коли ще потрошим - колкото се счупят, толкова.

Продуцентът Мирослав Янев:
"Смея да твърдя, че такива каскади досега не са правени тук в България. Всички каскади са physical, тоест реално направени - няма никакви компютърни анимации и всички много ахкат и охкат, като им показваме..."


Снимките приключват през ноември, а премиерата на филма в кината е през
пролетта на 2017 година.
Copyright © 2024 Dir.bg.