Световното турне на "Доктор Стрейндж" премина през Китай

18.10.2016 г.
Световното турне на Световното турне на най-различния супергерой, влязъл в киновселената на Marvel до момента, този уикенд премина през Китай - и по-точно две от най-важните попкултурни средища в азиатската държава: Хонконг (14 октомври) и Шанхай (16 октомври).

Звездите на филма, носителите на „Оскар“ и редица други престижни награди Бенедикт Къмбърбач (в главната мъжка роля на Дoктор Стрейндж) и Тилда Суинтън (в ролята на мистичния учител Древният), както и продуцентът Кевин Файги заедно с един от сценаристите - Скот Дериксън, бяха посрещнати от хиляди екзалтирани фенове пред грандиозни сцени с огромни екрани, впечатляващи пироефекти и автентични костюми от филма.

Пред нетърпеливите тълпи екипът на филма сподели вълнуващи подробности от снимачната площадка, а Бенедикт Къмбърбач говори надълго и широко за новия си екранен образ, който сравнява с друг свой култов герой - детектив Шерлок Холмс по това, че и двамата са изключително интелигентни.
(А според нас, могат да премерят и размера на... егото си!)
Доктор Стрейндж е забавен и чаровен. И кара супербързи коли“, обобщава с усмивка Къмбърбач.

Суинтън, Къмбърбач и Дериксън на премиерата в Шанхай:


В България, предварителните продажби на билети за филма стартират още този петък, 21 октомври, а специален подарък за Марвъл-феновете са и лимитираните предпремиерни прожекции на филма от 3 ноември. „Доктор Стрейндж“ е в широко разпространение у нас от 4 ноември - на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Кадри от премиерата в Хонконг:






Copyright © 2024 Dir.bg.