Тийзър трейлър: сбирщина от супергерои в "Пазители на Галактиката Vol. 2"

20.10.2016 г.
Тийзър трейлър: сбирщина от супергерои в Когато през 2014 г. най-странната сбирщина от супергерои изгря на „супергеройския небосклон“, зрителите се влюбиха в петимата зевзеци, които – по някаква случайност – успяха и да спасят Галактиката от унищожение. Филмът се превърна в боксофис хит. Същата тази шайка се завръща в кината догодина в "Пазители на Галактиката Vol. 2".

Вижте първия трейлър, разпространен вчера (1:28 мин., с български субтитри).

Кадри от продължението разсмиват до сълзи. Крис Прат е в ролята на Питър Куил - или, както Галактиката би трябвало да го познава, Звездния повелител. Получовек, полуизвънземен, в първия филм той все пак се справи отлично като главатар на бандата. И въпреки че е крадец и твърде нахакан за възможностите си индивид, Галактиката дължи съществуването си именно на Питър и приятелите му.

Сега го заварваме така, както го оставихме – лудо влюбен в Гамора. Зелената извънземна обаче сякаш не отговаря на чувствата му толкова пламенно, колкото му се иска. Закоравялата убийца, в чиято роля отново ще влезе Зоуи Салдана, все повече започва да се чувства като част от Пазителите.

В тайфата Пазители остава Дракс Унищожителя, в чиято роля отново ще видим Дейв Батиста. Огромният татуиран тип, които плаши всички с вида си, всъщност има голямо и топло сърце.

Разбира се, най-колоритните членове на бандата също са тук: откаченият енот Ракетата (на когото глас отново ще даде Брадли Купър) и малкият Грут. Дървото (говорещо с гласа на Вин Дизел) се жертва, за да спаси приятелите си и съкруши аудиторията, за да я зарадва отново в края на първия филм, когато стана ясно, че се завръща - макар и в умален вариант.

От какво ще трябва да бранят Галактиката този път най-странните супергерои? Кои песни ще влязат в саундтрака на Пазители на галактиката vol.2? Ще намери ли обърканият Звезден повелител дамата на своето сърце и ще стане ли Грут по-разговорлив? Филмът нахлуват в кината у нас на 3D и IMAX 3D на 5 май 2017 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.