Тим Милър излезе от "Дедпул 2"

23.10.2016 г.
Тим Милър излезе от Режисьорът Тим Милър даде на "20th Century Fox" най-големия хит на студиото за тази година - "Дедпул", преминал с огромен успех по кината - $786 милиона. Варайъти и Deadline Hollywood съобщават обаче, позовавайки се на анонимен източник, че Милър е решил да напусне проекта за продължение - поради натрупала се поредица от "творчески разногласия" с актьора Райън Рейнолдс.

Макар Милър да не е имал формален договор да режисира продължението, той е започнал да разработва сценария и се очакваше отново да поеме и режисурата. Раздялата с Fox е преминала в приятелски дух, съобщава още източникът.

Ролята на Рейнолдс в проекта е голяма, след като наскоро (в началото на миналия месец) стана известно, че самостоятелно е финансирал креативното му развитие.

По-голямата част от творческия екип, все пак, се връщат в проекта. Още през месец март, на "СинемаКон" в Лас Вегас, съпредседателката на Fox Стейси Снайдър заяви, че в продължението - освен Рейнолдс - отново са сценаристите Рет Рийс и Пол Уърник.

За Тим Милър, "Дедпул" бе режисьорски дебют след два късометражни филма; той е известен като аниматор и специалист по визуалните ефекти. Филмът бе приет много добре не само от феновете, но и от специализираната критика.
Copyright © 2024 Dir.bg.