Детайли от първия трейлър на "Пришълецът: Завет"

25.12.2016 г.
Детайли от първия трейлър на В неприкрит коледен подарък към феновете, Fox публикуваха първия трейлър на "Пришълецът: Завет" тази неделна сутрин (европейско време).

Отвратителните чудовища, които са запазена марка на Ридли Скот още от втория му филм в киното - "Пpишълецът" (1979 г.), отново присъстват във визията на трейлъра - отбелязва "Варайъти". Едно от създанията излиза от гърба на мъж, а друго се вмъква под душа, докато влюбена двойка прави любов.

Вижте трейлъра на новата хорър фантастика, която ще видим на 3D и IMAX през май догодина и в България.

Сюжетът продължава историята на "Прометей" от 2012 г., която представлява предистория на оригиналния филм и се развива 30 години преди действието в него. Майкъл Фасбендър и Нуми Рапас повтарят ролите си. Ридли Скот: "Не мисля, че сме тук по случайност. Трябва да се върнем назад и да открием тези „инженери”, които са създали не само нас, но и са били способни да създават различни видове живот.”

Продуцентът и режисьор предвижда още две продължения на "Прометей" (или общо 4 prequel-филма), след което - евентуално - и продължение на самия „Пpишълецът” от 1979 г. Сценарият на "Пришълецът: Завет" е написан от три пъти номинирания за Оскар Джон Логан, а в разработката на сюжета са участвали още Майкъл Грийн и Джак Паглен.

Една от новините около първия трейлър е смяната на композитора. Ако досега водещото име в музиката на филма бе на 55-годишния английски автор и диригент Хари Грегсън-Уилямс, то днес става ясно, че окончателният избор е паднал върху 40-годишния австралийски певец и китарист Джед Кързел.

Самият Ридли Скот досега стоеше извън франчайза на "20th Century Fox", чиято Alien-киновселена се състои още от заглавията:
- "Пришълците" (1986) на Джеймс Камерън,
- "Пришълецът 3" (1992) на Дейвид Финчър,
- "Пришълецът: Завръщането" (1997) на Жан-Пиер Жьоне.

С кросоувър версията "Пришълецът срещу хищникът" (2004) на Пол Андерсън се постави начало на нов франчайз, от който обаче се получи само едно продължение - "Пpишълците срещу хищникът 2" (2007) на братя Страус.
Copyright © 2024 Dir.bg.