Дoктор Стрейндж - в "Тор: Рагнарок"

02.01.2017 г.
Дoктор Стрейндж - в В днешен коментар на сайта "/Film" се счита за потвърдено, че Бенедикт Къмбърбач - като Доктор Стрейндж, дебютирал на екран преди два месеца - ще се появи през есента заедно с Тор (Крис Хемсуърт) и Хълк (Марк Ръфало) във фентъзи екшъна на Марвъл / Дисни "Тор: Рагнарок".

Източникът на информация е постинг в официалния фен-клуб на Дисни "D23", свързан с очакванията към започналата нова година. Тримата герои ще се изправят заедно във филма срещу междугалактически злини - както познати, така и нови. Засега не е ясно до каква степен е значителна ролята на Стрейндж, като очакванията са свързани с малка поддържаща роля или просто с камео включване.

За кинозрителите новината не е особена изненада, тъй като в края на "Доктор Стрейндж" Тор го посещава в магическата му обител Sanctum Sanctorum, като Стрейндж му обещава да му помогне да локализира Локи, тъй че братята да могат да се върнат в Асгард.

Оказва се, че режисьорът на "Тор: Рагнарок" Тайка Уайтити е заснел този откъс в "Доктор Стрейндж" и че той вероятно е част от по-дълга сцена в предстоящия филм. Изтеклите кадри от снимачната му площадка в Австралия също подхранват въображението на феновете. В един от тях, Хемсуърт като Тор носи бизнес картичка, на която пише “177A Bleecker St” - адреса на Стрейндж в Ню Йорк. Самият Уайтити е уклончив: "Не мога да коментирам. Може да е било просто нещо, направено специално за феновете".
Copyright © 2024 Dir.bg.