Къде ще се снимат "Мисията невъзможна 6" и "Черната пантера"

03.02.2017 г.
Къде ще се снимат Днес станаха известни местата за снимки на ключовите сцени от очакваните блокбъстъри "Мисията невъзможна 6" и "Черната пантера".

Новият филм от поредицата за агент Итън Хънт, който ще излезе през юли 2018 г., ще изпрати Том Круз и снимачната група в Париж. Продуцентите на шестата част водят преговори за конкретната локация именно в столицата на Франция. Ако те завършат успешно, снимките ще започнат още тази пролет.

Миналата година филмът на Кристофър Маккуори бе замразен заради проблеми около хонорара на Круз. "Paramount" се опита да отреже от заплатата не само на основната звезда, но и на продуцентите, сред които е и Дж. Дж. Ейбръмс, както и Дейна Голдбърг и самият Маккуори. През септември миналата година спорът бе уреден и страните постигнаха съгласие.

Блокбъстърът на Marvel "Черната пантера" ще намери едно необичайно за супергерои място - ключовите сцени ще бъдат заснети в Южна Корея, в големия пристанищен град Пусан. Екип на филма начело с режисьора Райън Куглър ще замине там в средата на март, където ще остане за около две седмици.

Куглър ще огледа местните забележителности, сред които ще се вихри екшънът. Сред тях са плажът Гуангали - най-дългият в Корея, известният мост Гуанган, рибният пазар Жагалчи.

Корейската фирма "Mr. Romance Film Production", движеща нещата на място, вече е разпространила сред жителите на града съобщение за предстоящите снимки. В него се казва, че при снимането на сцени на преследване между протагониста и антагониста ще участват 150 автомобила и над 700 души. В същото време ще се появи хеликоптер и ще се води престрелка с халосни куршуми. Очаква се шум и затруднения в придвижването.

Фантастиката трябва да излезе на екран през февруари 2018 г. "Marvel" има и предишен опит от работа в Южна Корея, където са снимани сцени от "Отмъстителите: Ерата на Ултрон".
Copyright © 2024 Dir.bg.