Специални видеоспотове с нови кадри - за 6 предстоящи заглавия (с бг субт.)

06.02.2017 г.
Специални видеоспотове с нови кадри - за 6 предстоящи заглавия (с бг субт.)Докато "Супер Боул" е най-зрелищното спортно събитие зад Океана, вчерашната нощ на финала за купата на Националната футболна лига в САЩ е чакана и от киноманите по цял свят.

По традиция, студиата подготвят специални спотове с нови кадри за някои от най-силните си предстоящи заглавия през годината. И снощният мач не беше изключение. Спотовете на Дух в броня, Бързи и яростни 8, Пазители на Галактиката Vol. 2, Карибски пирати: Отмъщението на Салазар, Спасители на плажа и Трансформърс: Последният рицар дадоха храна за размисъл на феновете.

Една от най-популярните манги идва на голям екран с участието не на кого да е, а на самата Скарлет Йохансон. "Дух в броня" представи нов спот по време на култовия мач от Супербоул и по всичко личи, че ни очаква невиждано киберприключение. Животът на Майора (Йохансон) е бил спасен с цел тя да бъде превърната в оръжие. Но дали цялата й памет е заличена или ще започне да си спомня миналото – ще разберем от 31 март в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Вижте видеоспота (30 сек., със субтитри на български език)

Този април ще станем свидетели и на едно от най-неочакваните предателства в киното. Доминик Торето (Вин Дизел), създал семейството на „Бъpзи и яростни“ и обичан от милиарди фенове по света, ще се обърне срещу най-близките си, за да се присъедини към престъпния план на самата Шарлийз Терон в "Бързи и яростни 8". Новият филм от поредицата също има нов спот, който ни показва не само предателството на Дом, но и един неочакван съюз, чиято цел е да върне Торето в правия път. До какво ще доведе този обрат - ще видим в кината на IMAX и 4DX от 14 април.
Вижте видеоспота (1:00 мин., със субтитри на български език)

Спотът на "Пазители на Галактиката Vol. 2" ни запознава с новите герои в продължението на най-забавния филм на Марвел. Този май ще станем свидетели на разширяването на сбирщината от абсолютни аутсайдери, които пазят Галактиката ни и някак случайно успяват всеки път да я спасят от сигурна гибел. Ставаме свидетели как Бебе Грут приветства Йонду, Мантис и Небула в редиците на Пазителите, но каква ще бъде тяхната роля в спасяването на Галактиката, ще разберем от 5 май в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Вижте видеоспота (58 сек., със субтитри на български език)

След дълго отсъствие, този май ще станем свидетели на завръщането на една легенда. Култовият капитан Джак Спароу ще продължи да се носи по вълните на моретата в "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар". Сега обаче, освен него, синята шир е кръстосвана и от смъртоносните духове на загинали моряци, чиято мисия е да заловят остроумния Спароу и да го предадат на страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем). Ще успее ли капитан Спароу и този път да отърве кожата или най-известният пират в историята на киното е обречен на сигурна смърт? Ще трябва да почакаме до 26 май, когато филмът идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Вижте видеоспота (1:17 мин., със субтитри на български език)

Лятото пък идва на 2 юни със "Спасители на плажа". Култовата телевизионна поредица от 90-те години на миналия век се завръща на голям екран със старите герои в нова кожа: Дуейн Джонсън, Зак Ефрон, Кели Рорбак, Алекзандра Дадарио и др. И обещават истинска всеотдайност и плажна охрана с цената на всичко, включително разходки по оскъдни бански.
Вижте видеоспота (30 сек., със субтитри на български език)

Петата част от едно от най-зрелищните кинопреживявания – "Трансформърс: Последният рицар" проследява невиждана досега битка между човечеството и роботите. В новия спот отново посрещаме Марк Уолбърг, а към него се присъединява сър Антъни Хопкинс, чиято роля във филма няма да бъде само глас зад кадър. Кой ще надделее във войната за Земята – човекът или роботът, отговора ще получим от 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Вижте видеоспота (53 сек., със субтитри на български език)
Copyright © 2024 Dir.bg.