Джаред Лето с режисьорски дебют

17. 02. 2017 г.
Джаред Лето с режисьорски дебютАктьорът, носител на "Оскар"за "Клубът на купувачите от Далас" и музикант Джаред Лето ("Отряд самоубийци", "Цар на войната") ще дебютира като режисьор на игрален филм. Първият игрален проект на 45-годишния Лето ще бъде полицейски трилър, озаглавен "77". Освен режисьор за "Paramount Pictures", той ще бъде и съпродуцент на филма чрез своята компания "Paradox".

Лето лично е потвърдил новината. Действието на филма ще се развива през 1974 год. Лето има известен опит в режисирането на документално кино и музикални клипове, но това ще е първият му опит в пълнометражните ленти.

Оригиналният сценарий е написан от писателя Джеймс Елрой (нео-ноар романа "Поверително от Ел Ей", 1990 г.). Сюжетът ще разказва за полицай, който се опитва да спаси богатата наследница Пати Хърст, отвлечена от радикална терористична групировка. Същевременно с това, той се опитва да разследва жестокото убийство на свой познат - офицер. В хода на разследването, той открива крупна корупционна схема в полицията, свързана с мащабен заговор.

Като актьор, скоро ще видим Джаред Лето в трилър фантастиката на Дени Вилньов "Блейд Рънър 2049".
Copyright © 2024 Dir.bg.