Кърт Ръсел в новия трейлър на "Пазители на Галактиката Vol. 2"

02.03.2017 г.
Кърт Ръсел в новия трейлър на Всеки може да спаси Галактиката веднъж, но колко са смелчаците или безразсъдните, които ще дръзнат да го направят два пъти?

Бандата неудачници, с която се запознахме през лятото на 2014 г., се завръща през май и този път броят им се увеличава.

Нов трейлър с български субтитри

Сега най-накрая се разкрива и ролята на едно култово лице на Холивуд – Кърт Ръсел, който влиза в мегапродукцията на Марвъл и се вписва в разпасаната дружина. В първия филм видяхме историята на Питър Куил и как той е попаднал сред най-големите мошеници в Галактиката. Майка му умира на Земята, когато той е много малък, и Питър е приютен от шайка бандити. Време е обаче да научим - какво се е случило с бащата на Звездния повелител.

Ето част от въпросите, които само се загатваха в първата част:
- кой е бащата на Питър
- на коя страна в борбата за Галактиката стои той
- ще помогне ли на Пазителите или точно обратното, ще се опита да им попречи да спасят Галактиката отново.


Новите кадри отново ни показват причудливото „семейство“ на Пазителите, в което ще видим завръщащите се Питър Куил (познат в Галактиката като Звездния повелител - Крис Прат), Гамора (Зоуи Салдана), Дракс Унищожителят (Дейв Батиста), енота Ракетата (озвучен от Брадли Купър) и, разбира се, любимецът на целия свят Бебе Грут (с гласа на Вин Дизел). За да им ударят по едно рамо в спасяването на Галактиката, този път към тях се присъединяват Небула (Карън Гилън), Мантис (Пом Клементиев) и Йонду (Майкъл Рукър).

Филмът е в българските кина от 5 май (на 3D, IMAX 3D и 4DX).
Copyright © 2024 Dir.bg.