Още едно продължение

Още едно продължениеДа, слуховете се оказаха верни най-накрая. От няколко седмици се говореше, че добрите приятели - режисьорът Стивън Содърбърг (“Трафик”) и актьорът Джордж Клуни (“Миротворецът”) са се споразумели да се съберат отново за продължение на филма им “Бандата на Оушън”. Засега работното заглавие е “Ocean's 12”, което предполага игра на думи, тъй като оригиналното заглавие на първия филм беше “Ocean's 11”.

Началото на снимачния период е определено за март 2004г. Двамата силно се надяват да съберат отново забележителна и атрактивна група от своите близки холивудски приятели като си пожелават да се забавляват поне толкова, колкото докато снимаха римейка на класическия филм от 1960г. “Ocean's 11”, в който участваха Франк Синатра, Сами Дейвис Мл. и Дийн Мартин.

2002г. беше дълга и напрегната както за Содърбърг, така и за Клуни. Двамата работиха по няколко проекта на общата им компания “Section Eight”, сред които и режисьорския дебют на Клуни “Confessions of a Dangerous Mind”. Затова са решили да си вземат отпуска, за да си починат.

Вие сигурно се интересувате кой ще се присъедини към тях от другата страна на закона. Със сигурност можем да кажем, че Джери Уайнтрауб отново ще продуцира филма, а от “Warner Bros.” Правят всичко възможно, за да привлекат Брад Пит за ограбването на още някое казино и привличането на повече публика в киносалоните. Сценарият вече е готов и е адаптация на друг сценарий със заглавие “Honor Among Thieves”, който от “Warner Bros.” бяха прибрали в шкафовете си като потенциален режисьорски проект за Джон Ву преди две години. Разбира се, още никой не е отворил дума за сюжета, но ние сме сигурни в едно – щом Клуни и Содърбърг са в играта, тя ще е забавна.

Със съдействието на списание "Екран"
Copyright © 2024 Dir.bg.