Джеймс Гън продължава в "Пазители на Галактиката vol. 3"

18.04.2017 г.
Джеймс Гън продължава в 46-годишният американски филммейкър Джеймс Гън ще напише сценария и ще режисира и третия епизод от новия франчайз на Марвъл - "Пазители на Галактиката", съобщи самият той във фейсбук.

"Можех да запазя това да някое интервю, но вместо това реших да го споделя с най-важните хора във вселената на пазителите - с вас, феновете. Вие така силно ни подкрепяхте през последните 5 години, че ме докарвахте до сълзи!" Гън добавя, че подобно на vol. 1 и vol. 2, ще продължи да създава история, която надхвърля техните очаквания.

Според режисьора, в третите Пазители ще залегнат следващите 10 години по майсторско разказване на истории от страна на кинематичната вселена на Марвъл. "Ще завършим историята с тази стъпка в Пазителите и ще катапултираме и стари, и нови образи в следващото десетилетие и за след това. Ще работя рамо до рамо с Кевин Файги и цялата банда, за да направим дизайна на историите и Марвъл да остане все така специален, автентичен и магически и в бъдеще."

Вторият филм за Пазителите тръгва след седмица първо в Австралия и Италия, както и в още 23 държави, а от 5 май - в България (заедно със САЩ).
Copyright © 2024 Dir.bg.