Римейк на "Господари на вселената" догодина

28.04.2017 г.
Римейк на В сряда от "Sony Pictures" обявиха, че вече имат дата за премиерата на новия фентъзи екшън "Господари на вселената" - 18 декември 2018 г. Оригиналният "Masters of the Universe" бе режисиран от Гари Годард през 1987 г. с участието на Долф Лундгрен и Кортни Кокс.

Лошата новина за проекта е, че е изгубил своя нов режисьор. 48-годишният Джоузеф Никъл, известен като Макджи ("Ангелите на Чарли", "Терминатор: Спасение") работеше по него от началото на 2016 година, но по последни информации вече е извън него.

Докато "Сони" се срещат с потенциални нови режисьори, сценарият се подготвя от Дейвид Гойър ("Човек от стомана", "Батман в началото"). Сред спряганите режисьорски имена са Харалд Шварт ("Карате кид"), Крис Маккей ("LEGO филмът: Батман"), Майк Кейхил ("Втората Земя") и други.

От актьорския състав засега е известно името само на Келън Лъц, който през юни миналата година се срещна с Макджи и се похвали за това в Туитър.

Гари Годард не е режисирал пълнометражен филм вече 30 години, но през 2018 г. предстои да излезе съвместният му проект с Брайън Сингър - мюзикълът „Broadway 4D” с Хю Джакман и Кристина Агилера в главните роли.
Copyright © 2024 Dir.bg.