Кино вечери с Том Харди и Арнолд Шварценегер по два тв канала

09.05.2017 г.
Кино вечери с Том Харди и Арнолд Шварценегер по два тв каналаШест вечери с Арнолд Шварценегер по bTV Action

Арни е рекордьор по номинации за „Златна малинка“, но и има две награди „Златен глобус“. Част от режима му е секс по пет пъти на ден. Лежал е в затвора, защото бяга от армията, за да участва във фитнес конкурс. Печелил е Мистър Вселена 4 пъти, а 7 пъти е носител на титлата Мистър Олимпия (1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975 и 1980). Пристига в САЩ през 1968 г. на 21-годишна възраст. Когато, 33 години по-късно, става губернатор на Калифорния, отказва заплатата от 187 000 долара, защото била „дребна сума“ - заявява, че за него е чест да служи на държавата. Като културист носи прякора „Австрийският дъб“, а докато е в политиката, го наричат „Губернаторът“, по аналогия с най-известния му филм – „Терминатор“.

bTV Action предлага на своите зрители шест от най-силните филми с участието на Арнолд Шварценегер, всяка вечер от 22:00 ч., от 16 до 21 май 2017.

Арни-маратонът започва с „Хищникът“ ("Predator", 1987 г.), в който екип командоси, предвождани от майор Дъч Шафер (Шварценегер), е изпратен на спасителна мисия в южноамериканската джунгла. Поводът – откриването на оцелели от разбил се хеликоптер. Скоро се оказва, че „спасителната” мисия всъщност има съвсем друга цел, но измамата бързо минава на заден план. В джунглата се крие нещо много по-страшно от обичайните заплахи.

На 17 май е мощният трилър „Косвени жертви“ (2002), където героят на Шварценегер е пожарникар в Лос Анджелис, тръгващ по следите на неуловим терорист. „Заличителят“ (1996), в който Арни си партнира с фаталната Ванеса Уилямс, е в четвъртък, а в петък е „Невъзможно бягство“ (2013) – там Арни е в ролята на тайнствен затворник, който прави всичко възможно да възпре „съквартирантите“ си от това да се обърнат един срещу друг.

През уикенда bTV Action ще излъчи два от най-новите му филми, прожектирани през 2014 г. В събота е „Непобедимите 3“, а в неделя – „Саботаж“.

* * * * * * *

Пет вечери с Том Харди по bTV Cinema

Той е един от най-актуалните и горещи актьори, звезда от филми като „Генезис" (2010), „Стар Трек: Възмездието“ (2002), „Черният рицар: Възраждане" (2012) и „Завръщането" (2015). Има над 20 татуировки, умее да рапира, обожава кучетата, вярва в любовта от пръв поглед и знае, че е труден характер.

От 11 до 15 май 2017, всяка вечер от 21:00 ч., bTV Cinema дава възможност на своите зрители да видят пет от най-добрите заглавия с участието на талантливия британски актьор Том Харди, реализирани през последните десетина години.

Мини маратонът започва с „Рокенрола“. В гангстерския филм на Гай Ричи от 2008 г. Харди влиза в ролята на гей гангстера Красивия Боб. В петък, 12 май,  е „Шпионски свалки“, където Том Харди си партнира с Рийз Уидърспуун, Крис Пайн и Анджела Басет, а събота вечер е превърналия се в класика „Генезис“ с отново звезден състав (Леонардо ДиКаприо, Марион Котияр, Джоузеф Гордън-Левит, Кен Уатанабе). В „Дете 44“ от 2015 г. Харди е изпаднал в немилост офицер от руската военна полиция, който разследва поредица от жестоки убийства на деца в годините на сталинския режим. Вечерите на Том Харди завършват на 15 май с телевизионната премиера на „Мръсни пари“ (2014). Самотният собственик Боб Сагиновски (Том Харди) и неговият своенравен служител Марв (Джеймс Гандолфини) работят в бар, използван в нелегална схема за финансиране на местните престъпници. Двамата се оказват замесени в неуспешен обир и притиснати от заем, който не могат да върнат, трябва да направят опасния избор между лоялността и оцеляването. След обира собственикът на бара, чеченецът Човка, притиска Боб и Марв да намерят парите възможно най-бързо. Нещата за Боб стават още по-сложни, когато в живота му се появява красивата Надя (Нуми Рапас), изтормозеното куче Ерик и неговият собственик-садист, който се оказва и бивше гадже на Надя...
Copyright © 2024 Dir.bg.