Мумията” - пореден хитов провал?

09. 06. 2017 г.
„Мумията” - пореден хитов провал?Ще се превърне ли „Мумията” в поредния провал след „Кaрибски пирати 5” и „Спасители на плажа”? Според предварителните проучвания, набелязаният за блокбъстър римейк на класическия филм от репертоара на „Уорнър”,  ще се провали с гръм и трясък в боксофиса и приходите му в Щатите едва ли ще надхвърлят 35-40 милиона долара, което е доста под очакванията спрямо бюджета му от 125 милиона.

Все пак шансовете за връщане на вложените милиони идват от разпространението на филма извън САЩ, където стартират прожекции на 63 територии. „Мумията” вече регистрира рекордни приходи в Южна Корея, където премиерата беше в понеделник.

Едва ли обаче приключенското фентъзи ще успее да се пребори за първото място в щатския боксофис с високите приходи и положителните ревюта, които получи „Жената чудо” след своята премиера.

“Жeната чудо” подобри рекорда за най-печеливш премиерен уикенд на филм, режисиран от жена, като продукцията на Пати Дженкинс спечели 103 милиона долара само в Щатите.
Copyright © 2024 Dir.bg.