Форест Уитакър ще участва в продукция на Netflix

12. 06. 2017 г.
Форест Уитакър ще участва в продукция на NetflixНосителят на „Оскар” Форест Уитакър („Последният крал на Шотландия”) се присъединява към звездата от „Дивергенти” Тио Джеймс в новия фантастичен трилър на Netflix “How It Ends”.

На режисьорския стол е Дейвид М. Розентал, познат от независимия хит със Сам Рокуел и Уилям Мейси „Единствен изстрел” (2013), а сценарият е в ръцете на Брукс Макларън, който в момента подготвя ТВ сериала „Рамбо: Първа кръв”.

Историята ще проследи неволите на млад баща, който е изправен пред световен апокалипсис, но нищо няма да го спре да намери убежище за бременната си съпруга, която е далеч от него.

Настоящата година е изключително натоварена за Уитакър и предстои да го видим в „LAбиринт” на Брад Фърман с Джони Деп, “The Forgiven” на Роланд Джофи редом до Ерик Бана и Винс Вон, и в “Burden”, където участва заедно с Том Уилкинсън, Андреа Райзбъроу, Тес Харпър и Ъшър. Наскоро актьорът приключи със снимките и на „Черната пантера” на „Марвел”, който трябва да е на екран от 16 февруари 2018г.
Copyright © 2024 Dir.bg.