Действието в „Бъмбълби” се развива преди това в „Трансформърс”

15. 06. 2017 г.
Действието в „Бъмбълби” се развива преди това в „Трансформърс”През юни следващата година на екран трябва да е самостоятелният филм за Бъмбълби от „Трансформърс”. Действието в "Bumblebee" ще се развива през 80-те години на миналия век, което автоматично означава, че то ще предшества случващото се във франчайза. Във филма ще бъдат представени минимално количество роботи, тъй като в центъра на вниманието ще е жълто-черният автобот Бъмбълби с история за неговото време на Земята.

На режисьорския стол ще седне двукратно номинираният за "Оскар" Травис Найт (анимациите "Кубо и пътят на самурая" и "Кутийковците"), а водещи продуценти ще са Майкъл Бей и Акива Голдсман. Премиерата е определена за 8 юни 2018г. В понеделник (на 12 юни) в интервя за BBC стана известно, че 20-годишната Хейли Стайнфелд ("Играта на Ендър", "3 дни да убиеш", "Перфектният ритъм 2") засега е единствената актриса, потвърдена за участие.

Тримата изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Лоренцо ди Бонавентура и отново Акива Голдсман.

От 23 юни на екран в България ще бъде „Трансформърс: Последният рицар” с режисьор Майкъл Бей и звезден каст, включващ Марк Уолбърг, Лора Хадък, Антъни Хопкинс, Стенли Тучи, Джон Гудман и Джон Туртуро.

Трейлър (най-нов от многото).
Copyright © 2024 Dir.bg.