14 текущи промоции и игри

26.06.2017 г.
14 текущи промоции и игриКратка неизчерпателна информация за текущите игри и промоции в кината и от дистрибутори на филми у нас:

Cinema City Bulgaria, за прожекции IMAX и 4DX:
- игра "Трансформирай билета си", свързана с филма "Трансформърс: Последният рицар": закупените билети се фотографират (сканират) и споделят във фейсбук-страницата на киното; на 29 юни се теглят награди и билетът на печелившите се "трансформира" в награда.

- Киното предлага закупуване и на мърчандайз изделия от филма като чаши, играчки и метални боксове.

- в "3D промо ден" до 2 юли номерът на билета се регистрира във фейсбук приложение, като се участва за награди като камиончета, коли-играчки, чадъри, детски тениски, състезателно яке, чаши, пътна чанта, органайзер за багажник, сенници за кола.

- в конкурса "Малък звезден глас" (до 30 юни) наградата е дублираща роля за момче или момиче в анимацията "Малкото Пони: Филмът", която тръгва през октомври. На фона на субтитриран откъс от филмите на дистрибутора Лента "Дийп" или "Балерина", децата дублират избрания от тях герой и качват записа в специален уебсайт. За първите 2 000 малки участници се дават награди, свързани с филма - играчки от компанията за играчки Hasbro.

- Крос-промоция на автомобили "Рено" и "Колите 3" пред Cinema City в Paradise Center в София: на иновативна детска площадка пред киното се организират игри и забавления, като се печелят билети за филма.

Кино Арена IMAX в София, Варна и Пловдив:
- игра "Лято на макс": при закупуване на билет се взима скречкарта, с която се получават подаръци (талон за отстъпка при зареждане с горива, пуканки, ваучери за следващи прожекции, козметичмни продукти). Промоцията за IMAX-филми е активна за цялото лято (от 9 юни до 14 септември), а подаръците се получават от касите на кината срещу закупен билет и печелившата скречкарта. Засега са обявени 5 заглавия, обект на промоцията: "Мумията", "Трансформърс: Последният рицар", "Спайдър-мен: Завръщане у дома" (от 7 юли), "Дюнкерк" (от 21 юли) и "Бари Сийл: наркотрафикантът" (от 18 август).

- промоция на "Трансформърс: Последният рицар" (до 16 юли за София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян): срещу регистриране на билета в сайта на киното (изисква се потребителска регистрация) се раздават награди като якета, преносими шахове или 3D-ключодържатели.

- промоция на "Валериан и градът на хилядите планети" (до 28 юни): играта е озаглавена "Познай кой е филмът от снимката", а наградата е лазерна клавиатура.

- промоция на "Аз, проклетникът 3": всеки, закупил детски билет за прожекциите от 30 юни, получава награда специална татуировка.

Лента:
- за споделяне във фейсбук на най-забавното от анимацията "Дийп" се играе за плакат от филма.

Тандем Филм:
- игра с радио "Веселина" до 29 юни, следобед от 16 до 16:30 ч.: задава се въпрос, свързан с филма "Газ до дупка", на който се отговаря на телефон 02-8091010 и се играе за награди като ваучери за мултиплекс ескейп рум, 1-метрови шоколади и DVD-филми от каталога на дистрибутора.

А Плюс Филмс:
- игра "Спечели пътуване до Париж" до 9 юли с радио и телевизия "The Voice": прави се селфи със сцена от трейлър на филма "Валериан и градът на хилядите планети", което се изпраща през интернет-форма. Всеки петък се теглят и допълнителни награди като чанта с героите, термо чаши, тениски, бележници, стрес-топки.
- игра “Оцвети, снимай и качи” до 6 юли: оцветяват се графични картички, снимат се и се качват във фейсбук-страницата на филма. Наградите са за най-много лайкове - тениски, чаши и билети.

Форум Филм:
- дистрибуторът е обявил конкурс (до 30 юни) за българско заглавие на мюзикъла "Mamma Mia: Here We Go Again!". Оригиналните отговори имат шанса да спечелят специална кинонаграда, която не е уточнена. Първият филм от 2008 г. ("Mamma Mia!") бе разпространен в България от "Прооптики" без превод на заглавието.

* * * * * * *

Визии на 10 от промоциите:

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.
Copyright © 2024 Dir.bg.