Започнаха снимките на „Фантастични животни и къде да ги намерим 2“

04. 07. 2017 г.
Започнаха снимките на „Фантастични животни и къде да ги намерим 2“Вече официално е обявено началото на снимачния процес на продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, а Warner Bros. споделят подробности около сюжета, по сценарий на Дж. К. Роулинг.

Действието на продължението се развива през 1927г., няколко месеца след събитията от оригиналната лента. Могъщият тъмен маг Гелърт Гриндавалд (Джони Деп) успява да избяга от затвора и пристъпва към търсене на още повече слуги, за да осъществи зловещата си цел: да постави вълшебниците над всички останали обикновени хора.

Единственият, който  способен да го победи, това е магът Албус Дъмбълдор (Джуд Лоу), който някога е бил най-добрият му приятел. Но той няма да успее да се справи със злото сам, затова решава да потърси подкрепа от своя бивш ученик Нют Скамандър (Еди Редмейн).

Интригуващото приключение, пълно с невероятни опасности, отново ще обедини Нют и Тина (Катрин Уотърстън), Куини (Алисън Судъл) и Якоб (Дан Фоглър), а изпитанието ще провери колко е истинско тяхното приятелство и верността им един към друг.

Премиерата на втората част на фентъзито е насрочена за 16 ноември 2018г.
Copyright © 2024 Dir.bg.