Нов тийзър от „Близки срещи от третия вид

05.07.2017 г.
Нов тийзър от „Близки срещи от третия вид“Сони пуснаха нов тийзър от „Близки срещи от третия вид“ по повод 4 юли, подтикнати от слуховете за нови издания на филма. Видеото носи заглавието „Това означава нещо“ и е качено в страницата им в YouTube на Световния ден на НЛО. В клипчето се вижда графиката на трафика на въздушния контрол, когато радарът засича неидентифициран летящ обект, прихванал един от самолетите.

Доста от феновете очакваха клипът да е неофициално съобщение за ново издание или продължение, но студията всъщност възнамеряват да пуснат филма отново по американските кина за една седмица през септември.                          

Припомняме, че в оригиналната лента на Стивън Спилбърг от 1977 г. сюжетът разказва за Рой Ниъри (Ричард Драйфус), който става свидетел на пристигането на космически кораб от друг свят. По света започват да се случват странни неща - самолети, изчезнали по време на Втората световна война, са открити невредими в Мексико, а отдавна потънали кораби по мистериозен начин се появяват насред пустинята. Хора от целия свят, включително и Ниъри, са убедени, че някой се опитва да осъществи контакт с тях.

Филмът е разпространен от Columbia Pictures и има 9 номинации за „Оскар“, от които получава 2 приза (за най-добър оператор и за звуков монтаж).
Copyright © 2024 Dir.bg.