Жауме Колет-Сера на режисьорския стол на “Jungle Cruise”, отказва "Отряд самоубийци 2"

01. 08. 2017г.
Жауме Колет-Сера на режисьорския стол на “Jungle Cruise”, отказва Испанецът Жауме Колет-Сера ще седне на режисьорския стол на “Jungle Cruise("Круиз в джунглата") на Walt Disney, в който ще се вихри Дуейн Джонсън. Засега сценарият се пази в тайна, но знаем, че приключението ще се случва из джунглите около Нил, Конго и Амазонка.

Снимките се очаква да стартират през пролетта на 2018г. Джонсън ще бъде и продуцент на филма заедно с Дани Гарсия, с която работят заедно в съвместната им продуцентска къща "Seven Bucks Productions" и по „Джуманджи: Добре дошли в джунглата”, който пък ще гледаме през декември тази година.

Испанецът Колет-Сера е известен предимно с колаборациите си с Лиъм Нийсън, включващи „Без име” и „Директен полет”, както и предстоящия трилър “The Commuter”, който се очаква по екраните през януари 2018г.

Едновременно с това стана известно, че Колет-Сера се е оттеглил от преговорите с Warner Bros. за "Отряд самоубийци 2", за които съобщихме преди две седмици. 43-годишният каталунец очевидно е предпочел Дисни.
Copyright © 2024 Dir.bg.