Крис Прат и Анна Фарис се разделят

07.08.2017 г.
Крис Прат и Анна Фарис се разделятВ неделя вечер двойката Крис Прат - Анна Фарис обяви, че се разделя и слага край на 8-годишния си брак. Това стана чрез съобщение във фейсбук-профила на Прат и инстаграм-профила на по-възрастната с три години от него Фарис.

"Дълго се опитвахме да запазим брака си, но бяхме разочаровани. Синът ни си има двама родители, които много го обичат и заради него бихме искали ситуацията да остане лична, доколкото това е възможно, като гледаме напред. Ние все още се обичаме, винаги ще ценим времето, прекарано заедно и продължаваме да се уважаваме дълбоко един друг", се казва в съвместното изявление.

Фарис и Прат се запознаха през 2007 г. по време на снимките на "Купонът на живота ти" (излязъл на екран 4 години по-късно, през 2011) и се ожениха след две години - на 9 юли 2009 т. в Бали, Индонезия. Синът им Джак, днес 4-годишен, бе роден в края на шестия месец от бременността и оцеля след специални грижи в интензивно неонатално отделение.

Наскоро в интервю за сп. "People" 40-годишната Анна Фарис каза, че с Крис са една нормална двойка, че той обича да си работи нещо в гаража, а тя - да пере и да гледа риалити предавания. Освен жилището им в Лос Анджелис, двамата имат имот в щата Вашингтон, където са израснали.

Преди Прат, Фарис има брак (2004 - 2008 г.) с актьора Бен Индра, който след нея изчезна от екран.

Догодина ще гледаме Прат в "Avengers: Infinity War - Part I", както и в "Джурасик свят: Рухналото кралство". Фарис пък се снима в петия сезон на тв сериала "Мама", който върви у нас по FOX Life, озвучава и роля в анимацията "Емоджи: Филмът". Тя поддържа седмичен подкаст, озаглавен "Unqualified" и специализиран в романтичните връзки.

Съвсем наскоро - през април тази година - Крис Прат получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, при което Анна Фарис сподели в социалните мрежи: "Не мога да бъда по-горда от това, да те нарека днес свой съпруг".
Copyright © 2024 Dir.bg.