Селена Гомес в следващия филм на Уди Алън

09.08.2017 г.
Селена Гомес в следващия филм на Уди АлънСледващият проект на Уди Алън все още не е озаглавен - той е под шапката на Amazon Studios и сюжетът му се пази в тайна, което е нещо обичайно за Алън. Това, ксоето стана известно днес благодарение на The Hollywood Reporter, е присъединяването на 25-годишната тексаска актриса и музикант Селена Гомес към набиращия популярност 21-годишен театрален и филмов актьор Тимъти Шаламей ("Интерстелар", "Тиха нощ, луда нощ", главна роля в новия филм на Лука Гуаданино "Призови ме с твоето име", тв сериала "Вътрешна сигурност") и към 19-годишната Ел Фанинг ("Господарка на злото", "Супер 8", "Фийби в страната на чудесата") в каста на филма.

Алън вече има опит с Amazon, които разпространяваха неговия "Cafe Society" (2016) в САЩ извън киносалоните. Тазгодишната му драма "Въртележка" с Кейт Уинслет, Джуно Темпъл, Деби Мазар, Джъстин Тимбърлейк и Джеймс Белуши пък ще получи своята световна премиера отново чрез Amazon, като закриващ филм на Нюйоркския филмов фестивал през октомври.

Гомес бе изпълнителен продуцент на хитовия сериал на Netflix "13 Reasons Why", а наскоро се изяви в разпространяваната през интернет комедия "The Fundamentals of Caring" (2016), както и в драмата на Джеймс Франко като режисьор „В неравна борба“ ("In Dubious Battle", 2016) по романа на Джон Стайнбек. Актрисата завърши и дублажа на дъщерята на Дракула - Мейвис в "Хотел Трансилвания 3" (2018).

Колкото до Ел Фанинг, тя играе заедно с Никол Кидман във военната драма "Измамените" на София Копола - филмът първоначално бе планиран за разпространение у нас, но отпадна от репертоара. Предстои главна роля на Фанинг в биографичния "Мери Шели", който излиза след месец на фестивала в Торонто, както и в още 3 проекта.

Шаламей има главна роля и в режисьорския дебют на актрисата, сценарист и продуцент Грета Гъруиг - комедията "Lady Bird", в компанията на Сърша Ронан, която играе самата "лейди птица".
Copyright © 2024 Dir.bg.