Доналд Главър с мустаци, завършени снимки на Хан Соло

27.08.2017 г.
Доналд Главър с мустаци, завършени снимки на Хан СолоРежисьорът Рон Хауърд пусна вчера сутринта в своя профил в "Туитър" своя снимка с актьора Доналд Главър, придружена от развълнуван коментар: "Впечатляващият Доналд Главър миналата нощ приключи работата си по "неозаглавения филм за Хан Соло". Ще ни липсваш на всички, Доналд!"

Снимката се оказа голямо удоволствие за феновете на Star Wars, за които досега имаше само един неясен монтажен кадър с Главър в ролята на Ландо Калрисиън (въведен в епизод 5 "Империята отвръща на удара", 1980 г. и изигран тогава от Били Дий Уилямс). През юни Главър заяви: "Много уважавам Били Дий Уилямс, който преди това беше Ландо и научих много за персонажа от неговото превъплъщение”.
През юни и Уди Харелсън пусна снимка с прословутия нов мустак на Доналд Главър:


На 23 юни Рон Хауърд замени уволнените преди това режисьори Фил Лорд и Кристофър Милър, а преди няколко дни отряза ролята на актьора Майкъл К. Уилямс - описвана преди това като "ключова" за филма, тъй като разписанията им се разминаха и актьорът не бе наличен за повторните снимки, намирайки се в Африка.

Мустаците на Главър обаче са индикация, че Хауърд очевидно знае какво прави и че намира необходимите корекции и подобрения в бъдещата лента.

"Untitled Han Solo Film" продължава да се снима - на Канарските острови (част от Испания), в планинската област "Тре Чиме" на Доломитите в североизточна Италия и в студиата "Пайнууд" в Айвър, на 30 км от Лондон.
Copyright © 2024 Dir.bg.