Голям успех за новия филм на Анджелина Джоли

04. 09. 2017 г.
Голям успех за новия филм на Анджелина ДжолиЗрителите приеха изключително възторжено прожекцията на филма на Анджелина Джоли “First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” по време на фестивала в Телюрайд. Джоли е режисьор и съсценарист на филма, като присъства лично на прожекцията, заобиколена от шестте си деца.

Филмът проследява живота на Лунг Унг като дете, което прекарва детството си в камбоджанската армия по време на ужасяващия режим на червените кхмери в страната.

Актрисата приема съдбата на камбоджанския народ много лично, тъй като синът й Мадокс и осиновен от местен приют през 2002г.

Джоли сподели и за прожекцията на филма в Камбоджа, която се е състояла в едно от чудесата на света – свещения храм Ангкор Ват, на терасата със слоновете. Голяма част от присъстващите са се осмелили да проговорят за преживения ужас за първи път след прожекцията.

“First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” е с премиерна дата 15 септември в интернет, в каталога на Netflix.
Copyright © 2024 Dir.bg.