Премиерата на „Лигата на справедливостта” без Зак Снайдър

14. 09. 2017г.
Премиерата на „Лигата на справедливостта” без Зак СнайдърЗак Снайдър няма да участва в мероприятията, съпътстващи премиерата на „Лигата на справедливостта”. Режисьорът се оттегли от постпродукционния процес на филма по лични причини.

20-годишната му дъщеря Отъм (от предишен брак) се самоуби през март, което го накара да се оттегли от работа и да наеме номинирания за "Оскар" Джос Уедън ("Играта на играчките" 1995) да завърши супергеройската лента на Warner Bros. Тогава Снайдър заяви: "Реших да се оттегля от филма, за да бъда със семейството си и децата, които наистина имат нужда от мен". Снайдър има още 7 деца.

Според хора от екипа, заместникът на Снайдър - Джос Уедън не само е променил общия тон на проекта, като го е направил не толкова мрачен, но е увеличил значително и присъствието на Жената-чудо като новия касов образ във вселената на DC.

Лигата на справедливостта” е първият филм по мотиви от комиксите на DC, в който ще се срещнат някои от ключовите супергерои на компанията. Световната премиера на мащабния епос е планирана за 17 ноември, когато киносалоните ще бъдат окупирани от Батман, Жената-чудо, Аквамен, Супермен, Светкавицата и още десетки герои от вселената на DC.

Актьорският състав включва куп холивудски величия, сред които Бен Афлек, Джейсън Момоа, Робин Райт, Джереми Айрънс, Уилем Дефо, Даян Лейн, Кони Нилсен, Били Крудъп, Гал Гадот, Амбър Хърд, Езра Милър, Хенри Кавил, Джей Кей Симънс и Ейми Адамс.

Зак Снайдър със съпругата си Дебора:
Copyright © 2024 Dir.bg.