Отложиха премиерата на „Булката на Франкенщайн“

06. 10. 2017г.
Отложиха премиерата на „Булката на Франкенщайн“Universal отложиха премиерата на продукцията „Булката на Франкенщайн“ за неопределен срок. Това решение студията обяснява с желанието да се отдели повече време за качественото разработване на сценария.

Филмът трябваше да бъде част от "Dark Universe", обявена през май т.г.

„Никой от нас не иска да пришпорва проекта към датата на релийза, доколкото осъзнаваме важността на този филм и необходимостта да се събере всичко в едно. Бил (Кондън) – това е режисьор, притежаващ огромен талант, нееднократно преминал през проверката на времето, и ние всички очакваме с нетърпение продължението на съвместната ни работа.“ – гласи официалното изявление на Universal.

Над сценария работят петима сценариста: Нийл Бъргър, Дърк Витеборн, Дейвед Кеп, Алекс Кърцман и Крис Морган. В образа на Франкенщайн ще се превъплъти Хавиер Бардем, а актрисата за ролята на булката все още не е избрана, въпреки че главната фаворитка на студията е Анджелина Джоли, с която провеждаха преговори на по-ранен етап.

Отменената дата на световната премиера беше 14 февруари 2019 г. На нейно място ще излезе филм на ужасите, чието заглавие все още не е уточнено.
Copyright © 2024 Dir.bg.