Още за новия трейлър на "Черната пантера"

16.10.2017 г.
Още за новия трейлър на През 2016 година Чeрната пантера се превърна в истински фурор и открадна голяма част от вниманието, предназначено за Капитан Америка, Железния човек и останалите Отмъстители в "Капитан Америка: Войната на героите". След като единодушно беше приет за един от най-добрите елементи във филма, през февруари 2018 г., Черната пантера – един от най-обичаните герои от пантеона на Марвел – ще се отправи на самостоятелно филмово приключение.

Вижте новия трейлър (2:17 мин., със субтитри на български език).

След смъртта на краля на Уаканда на световен форум, на който се обсъждат действията на Отмъстителите, неговият син Т'Чала се завръща у дома. Там го очаква изолираният, но технологично напреднал африкански народ, за да наследи трона и да ги поведе към мир.

Когато стар и могъщ противник се появява отново, Т’Чала е въвлечен в конфликт, качествата му на крал са поставени на изпитание, а съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск. Изправен пред предателства и опасности, младият крал трябва да призове своите съюзници и да освободи пълната сила на Черната пантера, за да победи враговете си и да осигури сигурността на своя народ и начина им на живот.

В ролята на принц Т‘Чала се завръща Чадуик Боузман, а в останалите роли ще видим Лупита Нионг'о, Мартин Фрийман, Анди Съркис, Майкъл Б. Джордан, Даниел Калуя, Анджела Басет, Форест Уитакър, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Флоренс Касумба, Стърлинг К. Браун и др.

Режисьор на "Черната пантера" е Райън Куглър (Крийд: Сърце на шампион), който е и съавтор на сценария. Продуцент е Кевин Файги. Филмът идва в българските кина на 3D, IMAX 3D и 4DX на 16 февруари 2018 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.