Първи тийзър-трейлър на „Аз, Тоня“

20. 10. 2017 г.
Първи тийзър-трейлър на „Аз, Тоня“Излезе първи тийзър-трейлър на биографичния филм „Аз, Тоня“ (I, Tonya) с Марго Роби в ролята на американската фигуристка Тоня Хардинг. В България интерес към филма отсъства.

Кариерата на спортната звезда се оказва под въпрос, когато бившият ѝ съпруг решава да устрои нападение срещу опонентката на Тоня.

Въпреки успешната кариера на фигуристката (20-годишната Тоня става първата жена, изпълняваща троен аксел в кратката програма, два тройни аксела в едно съревнование и каскади с тройни аксели), тя се прославя едва след огромния скандал с нападението над колежката ѝ Нанси Кериган през 1994 г.

Бившият мъж на Хардинг, Джеф Гилуол, заедно с телохранителя Шон Екхард наемат Шейн Стант, за да счупи крака на Кериган, така че тя да не може да участва на зимните Олимпийски игри в Лилехамер.

Режисьор на лентата е австралиецът Крейг Гилеспи, сценарият е дело на Стивън Роджърс. В актьорския състав влизат още Катрин Дайър, Джулиън Никълсън, Бояна Новакович, Алисън Джани, МакКена Грейс, Себастиан Стан и др.

Премиерата в САЩ на биографичната драма се очаква на 8 декември.
Copyright © 2024 Dir.bg.