Бен Афлек за „Лигата на справедливостта

07. 11. 2017 г.
Бен Афлек за „Лигата на справедливостта”Бен Афлек сподели за съвместната работа на Джос Уедън и Зак Снайдър по „Лигата на справедливостта”.

„Зак вече има два филма от киновселената на DC, което много му помогна по отношение на сюжета, актьорския състав и сценографията на филма. Въпреки това човек не може да каже, че конкретен епизод е режисиран от Зак, а друг – от Джос. По-скоро те заедно работиха, за да постигнат едни общи цели.

Сигурен съм, че Джос е обсъдил нещата предварително със Зак. Всички актьори сме големи късметлии, че Джос успя да реализира идеите на Зак, като ги пречупи през своето собствено виждане, от което „Лигата на справедливостта” само спечели. С което не искам да кажа, че всеки филм трябва да има по двама режисьори, просто в този случай се получи много интересно."

Лигата на справедливостта” е първият филм по мотиви от комиксите на DC, в който ще се срещнат някои от ключовите супергерои на компанията. Световната премиера на мащабния епос е планирана за 17 ноември, когато киносалоните ще бъдат окупирани от Батман, Жената-чудо, Аквамен, Супермен, Светкавицата и още десетки герои от вселената на DC.

Актьорският каст включва куп холивудски величия, сред които Бен Афлек, Джейсън Момоа, Робин Райт, Джереми Айрънс, Уилем Дефо, Даян Лейн, Кони Нилсен, Били Крудъп, Гал Гадот, Амбър Хърд, Езра Милър, Хенри Кавил, Джей Кей Симънс и Ейми Адамс.
Copyright © 2024 Dir.bg.