Тум Круз в деветия филм на Тарантино

15.11.2017 г.
Тум Круз в деветия филм на ТарантиноСред претендентите за роля в новия филм на Куентин Тарантино вече е и Том Круз, съобщи Deadline. По сведения на инсайдери, режисьорът се е срещнал и с него, след като вече отдавна се спрягат имената в каста на още звезди като Брад Пит, Самюъл Джаксън и Леонардо ДиКаприо. Очаква се главната (женска) роля да изпълни Марго Роби и ако тя се съгласи, ще се превъплъти в убитата през август 1969 г. актриса Шарън Мари Тейт Полански.

Очаква се, че филмът ще бъде в стилистиката на "Криминале" - вижте наш предишен материал, озаглавен "Тарантино търси студио". Като изключим Disney, повечето големи студиа - като Sony, Fox, Universal, Annapurna и Lionsgate - искат да работят с режисьора.

Стана известно още, че продуцентът на "Хари Потър" Дейвид Хейман се е присъединил към проекта на Тарантино. 56-годишният англичанин има номинация за "Оскар" за "Гравитация" (2013), както и 3 пъти е носител и 8 пъти - номиниран за наградата на Британската академия (най-скоро за "Падингтън" и за "Фантастични животни и къде да ги намерим"). Именно включването на Хейман ще помогне на Тарантино да се премести към ново студио след разрива с Харви Уайнстийн, като в същото време ще запази привичните му привилегии - режисьорът да пуска и планира свои собствени филми, което е голяма рядкост за Холивуд. По-обичайно е студиата да казват своята решаваща дума във финалните версии на проектите.

Снимките на новия филм на Тарантино ще започнат в средата на идната година, а на екран се очаква да излезе през 2019-а.

Copyright © 2024 Dir.bg.