Том Холанд издаде секретния постер на "Отмъстителите: Война без край", излезе трейлър

29.11.2017 г.
Том Холанд издаде секретния постер на В излъчване на живо през социалната мрежа Инстаграм, човекът-паяк Том Холанд неволно (или нарочно) пусна вчера визията на очаквания постер на "Отмъстителите: Война без край", който излиза на екран през април. Както се оказа, Холанд го е получил по и-мейла си от колегата си Марк Ръфало.

Постерът е бил с гриф "поверително!".

След като вижда грифа, младият актьор бързо излючва камерата.

В предишно свое интервю Холанд твърди, че не му е било позволено предварително да се запознае със сценария, а от "Марвъл" са му казали: "Никакъв те няма при пазенето на тайни".

Теорията на конспирацията се разви още повече, след като от студиото наистина публикуваха постера - само час след "издънката" на Холанд. Което всъщност означава, че още днес-утре можем да очакваме и трейлър! Той не закъсня... (вижте по-долу, с български субтитри)

Вижте постера:


Субтитриран трейлър (2:26 мин.):

Новият филм ще обедини всички герои и злодеи, които са били представени в близо 20 филма през последните години. Те ще се впуснат в космическа битка с лудия титан Танос (Джош Бролин) за съдбата на цялата Вселена, а вероятно и на реалността, каквато я познаваме.

Филмът, подготвян от десетилетие, обединява кинематографската вселена на Марвъл. Подготвя се най-зрелищната и смъртоносна битка на всички времена. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената. Оригиналните Отмъстители се събират в името на това, да победят общ враг, виждаме и  всички останали герои от Вселената на Марвъл през последните години.

В България филмът идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 април 2018 г. - седмица преди американската премиера, поради което има и разлика в постера:
Copyright © 2024 Dir.bg.