Дуейн Джонсън за конфликта си с Тайрийз Гибсън

04. 12. 2017 г.
Дуейн Джонсън за конфликта си с Тайрийз ГибсънДуейн Джонсън изкоментира скорошния конфликт с колегата си Тайрийз Гибсън, който заплаши да напусне франчайза на „Бързи и яростни“, а също така сподели подробности за предисторията, която трябва да излезе през 2019 г., с участието на неговия персонаж и Декард Шоу, изпълнен от Джейсън Стейтъм.

По думите на Джонсън, самостоятелната лента за Люк Хобс се разработва вече 5 г., но след излизането на последната част от скоростната сага, на проекта е дадена зелена светлина.

„Това беше един сложен процес, още в самото начало осъзнах, че задачата ми ще бъде не толкова да вляза в каста и да се повеселя, но и да подаря на зрителите един герой, който да им хареса, за да изведа франчайза на ново ниво. В процеса на работа стана ясно, че действително трябва да създадем нови, самостоятелни персонажи, които да развием.“

Що се касае до конфликта с другите участници в актьорския състав, то те, както уверява Скалата, само го отвличат от работата му:

„В края на краищата, единственото, което по настоящем ме вълнува, е да направим отлично кино за феновете. Никога не съм участвал в подобни безсмислени спорове. Просто не мога да си позволя да ме въвличат в такива неща и затова не реагирам на нападки.“

По световните екрани, предисторията „Хобс и Шоу“ (Hobbs and Shaw) ще излезе на 25 юли 2019 г. Като за режисьор се спряга името на Шейн Блек.
Copyright © 2024 Dir.bg.